Find rammer til enhver lejlighed

Udsmykning af ens eget eller andres hjem er altid en god gave – uanset om den er til dig selv eller din nabo. Det er sådanne ting, der er med til at personliggøre ens hjem, hjemmekontor eller fx børneværelse.

Hvis man fortsat er lidt usikker på, hvilken indretningsstil man skal gå efter, kan man altid starte med en sikker vinder; billeder. Foto- og billedrammer er fleksible, og derfor kan I selvfølgelig også få rammer efter mål.  

Rammer efter mål er specialrammer til dig, der gerne vil sikre den rigtige størrelse og farve, så rummet kan få et komplet udtryk. Det er også ideelt, hvis man i forvejen har billeder liggende i forskellige størrelser, som alle skal have deres korrekte ramme.

Foto- og billedrammer kommer i alle størrelser og mål. Du kan selv dykke ned i de mange muligheder for brug af forskellige farver og materialer.

Et helhedsudtryk til dit hjem

Rammerne fås b.la. i lyse naturfarver, klassiske sorte og brune, men også i touchwood og aluminium. Hvis du ønsker at få nogle af dine digitale fotos på display, kan du snildt ty til din Instagram-konto, for der findes også rammer helt ned i 10×10 cm.

Hvis du ønsker at gøre mere ud af, hvordan dine billeder skal på display, kan du med fordel undersøge muligheden for svæverammer. Det er en moderne og interessant indretningsløsning, som kan give et andet udtryk til dine vægge.

Svæverammer fås også med hylder, der er velegnet til malerier eller fotos på plader. Der er mange muligheder for at bringe et mere alternativt udtryk til sin væg med svæverammer.

Svæverammerne og normale rammer fås også i rund form, som kan give et mere eksperimenterende udtryk. Yderligere kan rammerne selvfølgelig også bruges til at indramme spejle. Rammelister til spejle fås b.la. både i eg, lud, sølv og neon.

Hvis du ønsker at bringe et større helhedsudtryk til dine fotografier, kan du med fordel samle dem med cityrammer, kvartal- og årsrammer. Det vil lave en collage ud af dine billeder, og du kan skabe dem efter tema, højtid eller lign.

Undersøg muligheden allerede i dag, og find ud af om både dig og din nabo ikke har brug for at pifte indretningen lidt op.

Hvis du ønsker endnu mere fleksibilitet, kan du også få rammer, hvor du nemt kan udskifte med hvad end, du har lyst til. Gå på opdagelse i dag.

admin