Få ro i maven med værdiskabe i høj kvalitet

Har du værdifulde ejendele, som du har brug for at kunne låse væk trygt og sikkert? Så kan du hos Total Låse og Sikring finde værdiskabe i den højeste kvalitet, der kan sørge for at ingen pilfingre får fat i dine værdifulde ting. Tag et kig i vores sortiment allerede i dag og find det værdiskab, der opfylder alle dine behov.

Store som små

I vores sortiment finder du flere forskellige slags værdiskabe. Vi har små værdiskabe med et indvendigt mål på 205x320x232 mm, som egner sig godt til mindre ejendele såsom smykker eller ure. Har du brug for at låse vigtige dokumenter inde, skal du kigge på vores større modeller såsom LYRA 7 modellen med målene 1020x500x420mm, der har plads til to hylder med ringbind og som har en ekstra hylde foroven til mindre objekter.

Høj sikkerhed for alle pengene

Du kan vælge at få leveret dit værdiskab med en el-kodelås, så du slipper for at skulle holde styr på en nøgle, som måske bliver væk eller kan blive stjålet. Med el-kodelåse skruer du altså yderligere op for sikkerheden. Alle vores værdiskabe er lavet, så du kan boltre dem fast til gulvet, så det bliver umuligt at løbe afsted med skabet.

Sikkerhed frem for alt

Har du altså brug for at låse vigtige dokumenter inde eller vil du gemme arvestykkerne sikkert og trygt af vejen, så er en investering i værdiskabe en mægtig god idé. Hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser til vores produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os via telefon eller over mail. Vi har masser af erfaring indenfor branchen og kan professionelt guide dig til, hvilke produkter, der opfylder dine behov og ønsker.

admin