Få mere ud af din have

Alle, der har en have, ved hvor meget glæde, der er forbundet hermed. Når man i løbet af foråret kan se, hvordan træer og blomster så småt begynder at springe ud, kan man ikke lade være med at blive glad. Med egen have er det også muligt at tilbringe sommerens mange solskinstimer ude, hvor man med den gode plads både kan få glæde af at spille havespil og grille med familie og venner.

Glæden ved en have kommer meget af den plads, man har i sin have, hvor man kan plante diverse træer, blomster og planter. Men selvom Danmark er så fladt, som det er, så er det ikke fuldstændig plant, og derfor kan man risikere, at man har skråninger i sin have.

Få glæde af de skrå arealer med støttemure

Har man skråninger på sin grund, kan det blive svært at udnytte den plads, der er på disse skrå arealer. Ved skråninger er der nemlig risiko for, at jorden herpå skrider, hvis man vælger at placere eller plante noget på denne jord.

Hvis du ønsker at udnytte den plads, du har på din grund, hvor der er skråninger, skal du have gang i et lille byggeprojekt. Du skal nemlig have bygget en støttemur. Med en støttemur er det muligt at holde jorden tilbage, således det bliver muligt at udnytte jorden, da der ikke længere er en risiko for, at jorden skrider. Støttemuren kan bygges af forskellige materialer og farver, og du kan derfor være sikker på, at din kommende støttemur vil komme til at passe ind med både hus og have, og den vil udover dens funktionalitet også pynte i haven.

Med en støttemur kan du altså udnytte mere af pladsen i haven og derfor få endnu mere glæde af din have end du i forvejen har – så hvad venter du på?

admin