Få en rankere kropsholdning og forebyg kropssmerter med innovativt Alignmed tøj

Alignmed er positurtøj i høj kvalitet, som forebygger kropssmerter og forbedrer din kropsholdning. Hvis du f.eks. lider af rygsmerter eller smerter i nakke, skuldre eller lænd, så kan du med fordel gå i positurtøj fra Alignmed. Positurtøjet er specialdesignet til at give din krop ekstra støtte, så du undgår at ”falde sammen”, men i stedet kan have en rank kropsholdning. Når du har Alignmed tøj på, så giver dig det også en større udholdenhed, hvis du f.eks. træner, og din krop restituerer hurtigere efter træning. Alignmed tøj er desuden med til at styrke din balanceevne.

Gode online-priser på Alignmed tøj hos BestPosture.dk

Alignmed positurtøj kan købe i den danske netbutik BestPosture.dk til rigtig gode priser. I sortimentet i webshoppen finder du Alignmed tøj til både kvinder og mænd i mange forskellige størrelser, så du kan helt sikkert finde tøj, der passer til dig. I udvalget til kvinder fås eksempelvis en Alignmed BH med patenteret ZOI™-teknologi, der giver BH’en en helt særlig elasticitet, og så giver den kontrolleret modstand til bestemte muskelgrupper. BH’en føles meget behagelig at have på, for der er ingen synlige syninger, og så har den en minilås foran, så den nemt kan tages af og på. Alignmed BH fås i farverne sort eller hvid. P&S Briefs er sømløse dametrusser, som føles meget komfortable at have på. Trusserne har en formende og opstrammende effekt, så din bagdel, hofter og mave kommer til at se slankere ud. I udvalget af dametøj finder man desuden bukser og bluser i gode kvalitetsmaterialer, som giver kvindekroppen den optimale støtte.

Professionel vejledning og hurtig levering

Udvalget af Alignmed tøj til mænd omfatter bl.a. smarte tanktops med rund hals, der giver en rigtig god støtte, og som bidrager til, at kropstemperaturen holdes konstant både indendørs og udendørs. Mænd kan desuden vælge en Alignmed Pullover, der er anatomisk konstruereret og har spændingspaneler – også kaldet NeuroBands ™ – der aktiverer og stimulerer særlige led og muskelgrupper, hvilket giver en bedre kropsholdning. Hos BestPosture.dk kan mænd og kvinder altid få professionel vejledning vedrørende valg af Alignmed tøj. Priserne er favorable, og der er hurtig levering.

Christina Aabo