0

Er I godt dækket ind?

Om det er i hjemmet, i fritidsklubben, forsamlingshuset eller noget helt fjerde, så er det vigtigt, at man har adgang til ordenligt førstehjælpsudstyr. Har man ikke sådanne sager i orden, kan det få alvorlige konsekvenser. Er I i tvivl om, hvilke ting, der er gode at have, så kan I lære meget mere på Optisafe.dk, hvor I også kan finde alt det udstyr, som er nødvendigt. Det kan være, at I skal have en hjertestarter op i klubben eller i nabolaget, så alle har adgang til en, det giver nemlig tryghed og kan redde liv, når man venter på alarmberedskabet. Det kan også være, at I skal have opdateret jeres førstehjælpskasse, eller måske skal I have en helt ny? Uanset, hvad det er, I mangler, så kan I finde det her. De har et stort udvalg af forskellige førstehjælpskasser, som passer til forskellige behov, så der er helt sikkert også en, der passer til jeres. I kan selvfølgelig også købe enkelte artikler, hvis I står og mangler noget helt bestemt.

Hvad kan man finde hos Optisafe.dk?

De forhandler en lang række gode mærker, der garanterer høj kvalitet, så I er sikker på, at tingene er i orden. De forhandler produkter indenfor følgende kategorier.

  • Førstehjælpsudstyr
  • Hjertestartere
  • Anatomiske modeller
  • Simulationstræning
  • Brandsimulation

Uddannelsesmateriale og træningsudstyr

De har også et stort udvalg af trænings- og simulationsudstyr, som er en uundværlig hjælp i uddannelsessituationer, da man med sådant udstyr kan få lov at øve sig og begå fejl i kontrollerede omgivelser – og vigtigst af alt lære deraf, så man i den virkelige situation kan redde liv. I kan læse meget mere om sådant udstyr online.

Hvis I tilmelder jer deres nyhedsbrev, får I besked om gode tilbud, og så deltager I også i konkurrencen om en NorthAid førstehjælpskasse.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *