0

Engangsartikler til ethvert behov

Skal I på messe og vil I gerne have smagsprøver med får i brug for smagsprøvebakker eller engangstallerkner og engangsbestik – og måske endda nogle servietter. I kan også putte en farverig papirdug på bordet, så jeres bord er til at få øje på, og som er nem at smide ud, når dagen er omme. Det kan også være at I mangle krus og kopper i plast eller papir til kaffeautomaten, så kan I med fordel bestille nogle låg og rørepinde med, så er kaffestationen fuldt udstyret og klar til, at det kaffetørstige personale kommer mandag morgen.

Gør jer f.eks. klar til en hyggelig personale aften med fine fyrfadslys, der kan skabe en god stemning i lokalet, eller find flotte servietter, der fuldender borddækningen – find desuden også alubakker I kan servere maden i.

Uanset om det er det ene eller det andet, I leder efter, så kan I finde det hos https://engrospriser.dk/, der forhandler alt i engangsartikler, samt har et omfattende sortiment i værktøj og rengøring

Findes der bæredygtige engangsartikler?

Flere og flere begynder at tage højde for miljøet, når de køber engangsartikler ind, og der findes da også bæredygtige løsninger inden for engangsartikler. Eksempelvis kan man få både bionedbrydeligt bestik, sugerør og kaffebægere, samt plastglas lavet af R-PET genanvendeligt plast, papæsker og biopapirposer. I kan altså sagtens finde engangsartikler og -produkter, som er gode for miljøet, og som muliggør at I kan fortsætte jeres forretning uden problemer – og med god samvittighed.

I kan se udvalget af bæredygtige og almindelige engangsartikler på Engrospriser.dks website, hvor I også kan læse meget mere om de mange fordele for jer som virksomhed ved at handle hos dem: I får god service skarpe priser og gode leveringstider og muligheden for selv at afhente jeres vager på deres lager, hvis det passer jer bedre. Kort sagt: Fleksibel service af høj kvalitet.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *