Effektive og sikkerhedsgodkendte branddøre til favorable priser hos Melholt.dk

Når I som virksomhed skal investere i en god branddør, så er det vigtigt, at I sikrer jer, at den har en høj brandmodstandsevne, da formålet med branddøren er at mindske spredningen af ild og røg mellem flere lokaler.

Vigtigt med en sikkerhedsgodkendt branddør

En branddør skal være godkendt og leve op til myndighedernes krav, hvis den skal fungere optimalt i tilfælde af en brand. Branddøren og den medfølgende dørkarm er designet, så den ”holder ilden på plads”, hvilket er utrolig vigtigt, hvis de ansatte skal kunne nå at redde sig ud af virksomheden ved en brand. Branddøren har en automatisk lukkefunktion, og hvis den skal yde maksimal sikkerhed, så skal den så vidt muligt holdes lukket. Det er vigtigt, at I får tjekket jeres branddør regelmæssigt, uanset om den er ny eller nogle år gammel, for det skal kontrolleres, om røgforseglingen, låsen og det brandhæmmende materiale virker optimalt. Med en korrekt fungerende branddør kan I skabe en langt større tryghed på arbejdspladsen.

Erfaren specialist leverer branddøre i topklasse

Når I skal ud og købe en eller flere branddøre til jeres virksomhed, så kan I med fordel vælge en erfaren leverandør. Hos Melholt.dk er de specialister i salg af døre og vinduer – herunder også branddøre. Melholt.dk tilbyder et udvalg af sikkerhedsgodkendte branddøre, der alle har lovgivende klassificeringer som BD eller EL, hvilket betyder, at branddørene lever op til både myndighederne og forsikringsselskabernes krav. I kan desuden tilkøbe karme, langskilte og låse til branddøren. Hos Melholt.dk kan I også vælge en branddør med klimafunktion, så branddøren kan klar de temperaturforskelle, der måtte være på forsiden og bagsiden af døren.

Professionel kundeservice og hurtig levering

Hos Melholt.dk får kunderne en rigtig god service og meget professionel vejledning i forbindelse med køb af branddøre. Når I bestiller jeres branddør hos Melholt.dk, får I den hurtigt leveret i løbet af 1-3 dage.

Christina Aabo