0

e-plast.dk er din ekspert i plastprodukter

Uanset om det er plastplader, tagrender, tagplader, rør eller stænger af plast, du er på udkig efter, så er e-plast.dk svaret. Vores store udvalg af alsidige og tekniske plastprodukter dækker dine behov i hjemmet, på værkstedet og i den mindre virksomhed. Vores mangeårige erfaring med køb og slag af plastmaterialer gør os i dag til eksperter inden for branchen, og du kan derfor handle med ro i maven, når du vælger os som din plastforhandler. Vi rådgiver og vejleder med glæde, så vi sammen sikrer, at du får de rigtige produkter samt professionel rådgivning, hvad angår montering, vedligeholdelse og lignende.

Specialplast til gode priser

Hos e-plast.dk går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, og du er derfor garanteret kvalitetsrige produkter, når du handler hos os. Det betyder imidlertid ikke, at priserne er tårnhøje. Vi stræber efter at levere plastprodukter til rimelige priser, hvor alle kan være med.

Plast er ikke bare plast. Tværtimod fås plast i en bred vifte af udgaver, som har forskellige egenskaber. Hvis du er på udkig efter en helt særlig form for plast, så hjælper vi dig gerne i din søgning. Vi har nem adgang til specialplast og vil gerne give dig det samme. Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os, såfremt du har en særlig forespørgsel – vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dine behov. Vores dygtige og engagerede medarbejdere sidder klar med ekspertråd og fagkyndig vejledning på telefon +45 88 77 82 82 og mail kontakt@e-plast.dk. Hvis du allerede nu er klar til at handle, så kan du glæde dig over, at vi leverer inden for en til tre hverdage, og at leveringen er på vores regning, såfremt du bestiller varer for mere end 5000 kroner.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *