Dropperpost gør det meget nemmere for dig at køre mtb

Man siger, at når du først har prøvet en dropperpost, går du aldrig tilbage til en almindelig saddel. Når man taler med dem, der har prøvet en dropperpost, lyder det som om, at der i hvert fald er noget om snakken. De fortæller, at de faktisk bruger deres dropperpost mere, end de bruger deres gear, når de kører mountainbike. Har du endnu ikke prøvet en dropperpost, er det derfor helt sikkert værd for dig at overveje, om du ikke skal køre med sådan en. Den har potentialet til at ændre måden, som du kører mtb på, markant. 

Hvis du ikke helt har styr på, hvad en dropperpost er, kan vi hurtigt forklare, at det er en pind, som du kan erstatte saddelpinden med. Din saddel sidder altså på selve dropperposten. Med en dropperpost i stedet for en saddelpind kan du erstatte højden på din saddel, mens du kører. Hvis du har brug for en høj saddel, så du virkelig kan træde igennem i pedalerne, kan du sætte sadlen op. Har du brug for en lav saddel, så du kan svinge dig ud over cyklen, kan du sætte sadlen ned. 

Et godt sted for dig at købe en dropperpost er på webshoppen coolmtb.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for dropperposts. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde den helt rigtige til dit behov. Når du skal købe en dropperpost, er det vigtigt, at du er opmærksom på, om det skal være en med indvendig eller udvendig kabelføring. Hvis der er plads til et ekstra kabel i rammen på din cykel, kan det være smart for dig, at du vælger den indvendige kabelføring. Er der ikke plads, kan du gå med den udvendige i stedet. 

En anden ting, som det er vigtigt, at du er opmærksom på, når du køber en dropperpost, er, hvor mange kilo den kan holde til. Det giver selvsagt en del belastning til dropperposten, at du skifter sadlens position så ofte. Det er derfor vigtigt, at du vælger en, der passer til din vægtklasse. 

Dropperposten bliver styret af en remote på dit styr, præcis lige som dit gear. Når du skal købe en dropperpost, skal du derfor også tænke over, at den har en remote, der passer til dit styr – og at der er plads til endnu en remote på styret. Ellers kan det hurtigt blive irriterende for dig – og svært at styre din dropperpost. 

 

Emilie Jacobsen