0

Brug ståltagplader ved dit næste byggeprojekt

Ståltagplader er et oplagt materiale at bygge tag af. Står du og skal i gang med et gør-det-selv-projekt, er de perfekte, fordi de er særdeles nemme at montere. Du kan få dem i tre forskellige profiler: Teglsten, trapez eller klassisk. Derudover kan du vælge mellem et væld af forskellige farver.

Ståltagplader kan behandles, så de har en helt utrolig holdbarhed. Sørger du for at købe god kvalitet, kan du se det som en mangeårig investering. Flere leverandører giver op til 40 års garanti, så du ikke skal bekymre dig om levedygtighed.

Når du vælger ståltagplader, skal du være opmærksom på kvaliteten. Særligt skal du holde øje med, hvor meget zink, pladerne indeholder. Dette materiale er nemlig et udtryk for holdbarheden, og du skulle gerne kigge på mindst 275 gram zink per kvadratmeter stål. Pladerne bør også være behandlet med lak eller top coating som yderste beskyttelse.

Stål er et byggemateriale med mange fordele

Stålplader fungerer godt af flere grunde. De er modstandsdygtige overfor al slags vejr – både regn, blæst og sollys. Derudover er de nemme at montere, og du har mulighed for at få indflydelse på farve og form. Det er også en stor fordel, at mange leverandører tilbyder flere årtiers garanti på pladerne.

Pladerne kan udover tag også bruges til vægge. Du kan lade dig inspirere ved at søge på nettet efter projekter, der er udført i stål. Ellers kan du tage kontakt til din forhandler, som helt sikkert vil være behjælpelig med råd og vejledning.

Stålplader er et oplagt byggemateriale til gør-det-selv-projektet, og det kommer endda med en god holdbarhed og garanti. Du kan allerede nu begynde at drømme om hvordan dit strålende bygningsværk skal se ud!

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *