Batavus elcykel – til den daglige transport

Drømmer du også om at tage cyklen til arbejde en eller flere dage om ugen, men orker du samtidig ikke at møde op gennemblødt af sved og segnefærdig af udmattelse? Ville du gerne tage cyklen en tur ud i det fri – men er du usikker på, om du kan magte at køre lange ture? Og er du træt af konstant at blive overhalet på cykelstien eller på landevejen? Så er en elcykel helt sikkert noget for dig. En cykel med elektrisk hjælpemotor er et prima transportmiddel til dig, som gerne vil nyde en daglig cykeltur frem for at sidde i bilen, bussen eller toget på vej til arbejde.

Gør hverdagen lettere og sundere med en elcykel

Elcyklen har fået en velfortjent og velkommen renæssance, og er ikke længere forbeholdt handikappede eller ældre. Mænd og kvinder i alle aldre gør brug af de nye, batteridrevne elcykler, som forurener mindre end en knallert, og samtidig giver god motion. Cyklens elektriske hjælpemotor tager over, når det er nødvendigt, for eksempel ved stejle stigninger. Du træder stadig i pedalerne – cyklens primære fremdrift kommer fra dig. På den måde kan du få motion uden at blive forpustet. Og samtidig bidrager du til et renere miljø ved at vælge de benzindrevne køretøjer fra.

Elcykler fra Batavus – det fornuftige valg

Hos Bike & Co finder du de lette og stabile elcykler fra Batavus. Når du køber en Batavus elcykel, får du en cykel, som kan tåle daglig brug, og som er modstandsdygtig over for de danske vejrlig. Batavus elcykler er fremstillet med robusthed og komfort for øje, uanset om du skal bruge din cykel til landevejsture eller blot til dagligdags småærinder. Det genopladelige batteri har lang holdbarhed, og den stærke motor flere forskellige indstillingsmuligheder for optimal ydeevne.

Se udvalget af elcykler i høj kvalitet fra Batavus hos bikeandco.dk

Astrid Pedersen