Bambusgardiner – et klassisk valg

Bambusgardiner er en smuk tilføjelse til dit hjem og bolig. De er blevet brugt i lang tid, og alle har deres egne minder og tanker om hvorfor de godt kan lide bambusgardiner. Med bambusgardiner i din bolig, skaber du et tidløst look, som kan passe til alt. De moderigtige bambusgardiner er ikke kun smukke at se på, men også yderst praktiske.

Bæredygtige bambusgardiner med god samvittighed

Vi skal alle passe på den planet vi bor på sammen, og derfor er har vi kstra fokus på bæredygtighed. Vores bambusgardiner er helt specifikt designet til at være bæredygtige, samtidig med at de tilførerhygge og et smukt look til dit hjem. Bambus som materiale er meget bæredygtigt, og i og med at de vokser så hurtigt, så er det helt oplagt til at bruge til at lave gardiner af. Bambus omdanner 35% mere CO2 til ilt end et gennemsnitligt træ, og det er derfor et helt unikt materiale, når man gerne vil producere bæredygtigt.

Skab det look der passer dig

Du kan bruge bambusgardinerne præcis som det passer dig. Deres smukke og neutrale æstetiske udtryk, sikrer at de kan passe til mange forskellige indretninger. Hvad enten du vil bruge gardinerne rumdeler eller solafskærmning, så er de en helt unik og smuk tilføjelse til dit hjem. Bambusgardiner giver et personligt udtryk, og er meget populære i boligindretningen af en god grund.

Vi hjælper dig med at finde de helt rigtige bambusgardiner

Det kan forståeligt være svært at vælge hvilke slags bambusgardiner der il være helt rigtigt for dig, og her står vores dygtige og erfarne medarbejdere klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag for at booke en tid med en af vores konsulenter, og find de bambusgardiner som passer til lige netop dine behov.

admin