Acupunctureshop.dk – største udvalg af akupunkturnåle til gode priser

Som akupunktør har du brug for gode akupunkturnåle til behandling af dine klienter, og hvis du gerne vil have et stort udvalg at vælge imellem til favorable priser, så kan du med fordel besøge Acupunctureshop.dk, som har mere end 10.000 akupunkturnåle på lager. I sortimentet kan du garanteret finde netop den type akupunkturnåle, som du har behov for i dit arbejde.  

Bredt udvalg af akupunkturnåle fra kendte kvalitetsbrands

Hos Acupunctureshop.dk finder du et bredt udvalg af akupunkturnåle fra kendte mærker som ASP, Cair Super Silicon, Cloud & Dragon og Seirin, som enten kan være silikonebelagt eller uden silikone. Du kan også vælge, om akupunkturnålene skal være med plastikhåndtag eller kobberhåndtag. Cair Super Silicon dækker over 11 typer af nåle, som bliver betegnet som ”High Value” og er et af de mest solgte mærker på markedet. Seririn er japanske akupunkturnåle, der er verdenskendt for sin høje kvalitet. Med 28 års erfaring i branchen er Cloud & Dragon verdens største producent af akupunkturnåle, der kan anvendes til alle typer af akupunktur. Leder du efter akupunkturnåle til øreakupunktur, så er ASP Permanål den mest anvendte nål til auriculoterapi. Det er muligt at få tilsendt prøvenåle, hvis du ønsker det. Akupunkturnålene sælges i æsker med 1 eller 5 stk. Måske har du brug for et bestemt antal akupunkturnåle i dag, men du kan også vælge at købe et lille lager, så du altid har akupunkturnåle ved hånden i dit daglige arbejde som akupunktør.

Favorable priser, professionel vejledning og hurtig levering

Hos Acupunctureshop.dk kan du altid købe akupunkturnåle af høj kvalitet til favorable priser, for firmaet har gode samarbejdsaftaler med producenter i Tyskland, Frankrig, Danmark, Italien, Kina og Tjekkiet. Har du brug for vejledning i forbindelse med valg af akupunkturnåle, så får du en professionel rådgivning og rigtig god kundeservice hos Acupunktureshop.dk, hvor du også får dag-til-dag levering af bestilte varer.  

Christina Aabo