3 ting, du skal have med på den store overlevelsestur

I disse tider har vi brug for fornyelse, og når det nu kan være svært at gøre sammen med andre, kan man vælge at gøre det alene ude i naturen. Hvis Korpset også har inspireret dig, kommer vi her med tre gode råd til, hvad du skal have med på den store overlevelsestur i naturen.

Anskaf et militærur

Et militærur kan give dig en masse gode informationer, og det er altid lige ved håndleddet, så du konstant kan holde øje med, om du er på rette kurs. Du kan her blandt andet få informationer som højde, tid, fugt og meget andet, afhængigt af hvilket ur du specifikt vælger. Du kan også være heldig at finde et militærur med indbygget kompas, så du konstant ved, hvilken retning du skal i.

Find en rygsæk med meget plads

En stor og solid rygsæk er afgørende for, at din tur bliver nogenlunde overskuelig. Der skal nemlig være mange kilo i, så den skal ikke alene sidde godt, men den skal også have masser af ting deri. Du skal jo både have telt, soveplads og feltrationer med, når du skal på tur under åben himmel uden hjælp fra elektroniske apparater.

Hav en nødtelefon med

Naturen kan være barsk, og selvom du har store tanker om dig selv, så kan der opstå nødsituationer, hvor det kan blive nødvendigt for dig at tage kontakt til omverdenen. Det ville jo være en katastrofe, hvis du skulle brække et ben eller lignende, som forhindrer, at du kan foretage dig noget som helst på din tur i naturen.

admin