3 gode råd til tæpperensing

Det er nogle gange de mindste detaljer, der kan være med til at transformere ens hus til et hjem. Lysestager, vaser, reoler og tæpper er alle med til at skabe den behagelige og trygge følelse af hjem. Dog kan det være en uoverskuelig affære at sende sine tæpper til rens. Nedenfor findes tre råd til, hvordan man bedst kan passe på og rense sine tæpper med hjælp fra udlejning af tæpperensere eller blot det man i forvejen har stående i sit hjem. Du kan også finde tæpperenser udlejning på internettet.

Pas på dine tæpper

Når man vælger at have tæpper er det vigtigt, at man husker at passe og pleje dem. Nogle gange kan det dog virke helt uoverskueligt at skulle hyre en fagperson eller sende store tæpper til rens, men der findes heldigvis en række måder hvorpå man selv kan sikre rene og pæne tæpper.

  1. Støvsug dine tæpper: Det virker måske så banalt, men når man skal støvsuge sine ægte tæpper, er det vigtigt, at der skrues ned for sugestyrken og at der støvsuges i den rigtige retning, hvilket er der hvor tæppet føles glat.
  1. Brug det du har i køkkenet: Natron kan bruges til mange ting heriblandt tæpperensning. Man skal blot drysse det over tæppet og lade det virke et par dage, før det støvsuges væk.
  2. Tæpperens: Det er faktisk muligt at få renset sine tæpper med tæpperens uden det behøver at være uoverkommeligt. Hos Farve X-Perten tilbyder de udlejning af tæpperensere, som gør det lettere for dig at rense dine tæpper grundigt. Hermed undgår du at skulle sende dine tæpper til rens, i stedet får du det professionelle udstyr hjem til dig efter kyndig vejledning af professionelle.

admin