0

3 forældrevenlige tips til den lange køretur

Står du også foran en sommer med lange køreture med børn på bagsædet? Så både glæder og gruer du sikkert for de mange timer foran rattet. Ferier med børnene giver uundværlige minder, men køreturen er ikke nødvendigvis den sjoveste i verden. Derfor kommer vi her med tre tips til, hvordan du kan give dig selv de bedste betingelser for en god køretur.

Få en holder til iPad’en

Det første og bedste råd til turen er selvfølgelig at tage en iPad med. Men det næstbedste råd er at tage en holder til iPad med, da det godt kan lede til en ubekvem tur for børnene, hvis de skal stirre ned i iPad’en med nakken på skrå hele turen. Og ubekvemme børn leder til klagen og gråd, som du helt sikkert ikke har brug for til køreturen.

Kør, når børnene skal sove

Det værste tidspunkt, du kan køre på, er, når børnene er fyldt med energi og gerne vil lege. Brug dagen på at gøre dem trætte derhjemme, og kør så om aftenen, når det er mørkt. Det betyder nemlig samtidig, at du kan få lov at køre på de lange strækninger uden så mange biler på vejene, hvorfor du altså også kommer hurtigere frem til destinationen.

Opladere til børnenes udstyr

En iPad eller en iPhone holder ikke til mange timers brug, og hvis du skal køre i lang tid, vil du få brug for, at børnene kan få opladet deres udstyr. Husk derfor powerbanks og kompatible stik, så børnene kan få opladet deres udstyr, mens du kører. Det nyder alle godt af.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *